Πρίγκιπας Χάρι: “Ζαλίζει” το πόσο που έχει κερδίσει ήδη από το βιβλίο του (ΒΙΝΤΕΟ)

πρίγκιπας Χάρι

Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι είναι πολύ κοντά στην ανακήρυξη τους ως η αυτογραφία με το ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών.

Με τον τίτλο «Spare» ή στην ελληνική απόδοση «Ρεζέρβα», είναι το βιβλίο, για το οποίο το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο, παρά τα όσα βέλη έχει πετάξει ο Χάρι.

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: «Με έφεραν στον κόσμο σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι κακό στον Γουίλι»

Και μπορεί το βιβλίο να έχει διαταράξει ανεπανόρθωτα πια τις σχέσεις του με το παλάτι έχει σίγουρα όμως γεμίσει τις τσέπες του ζευγαριού χρήματα. Μέχρι στιγμής, στις 13 ημέρες κυκλοφορίας του, έχουν πουληθεί παγκοσμίως 3.200.000 αντίτυπα.

1.600.000 αντίτυπα πωλήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το βιβλίο να εξαντλείται καθώς στην Αμερική έχουν διανεμηθεί 2 εκατομμύρια αντίτυπα ενώ 750,000 έχουν πουληθεί στη Βρετανία 400.000 από τα οποία εξαφανίστηκαν από τα βιβλιοπωλεία στη Βρετανία μόλις το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του βιβλίου.

Οι επιθέσεις στο Παλάτι, στη Καμίλα και στον αδελφό του είναι συχνές. «Ο πόνος και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτόν τον θεσμό. Η ανθρωποφαγία. Ήμουν τρομοκρατημένος», αναφέρει ο Χάρι στο βιβλίο του.

Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες και αναμένεται η έκδοσή του σε ακόμα 10.

Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπας Χάρι, μετά την αποχώρησή τους από το Μπάκιγχαμ, έχουν συνάψει επικερδείς συμφωνίες με διάφορες εταιρείες.

Από τα απομνημονεύματά του, ο πρίγκιπας Χάρι έβγαλε περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει βγάλει άλλα 124 εκατομμύρια από τις συμφωνίες με τις πλατφόρμες του Spotify και του Netflix.

Το ζευγάρι έχει κερδίσει ήδη 100 εκατομμύρια ευρώ για τα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ του στο Netflix «Μέγκαν και Χάρι», όμως εισπράττουν κι άλλα χρήματα από την πλατφόρμα για μια δεύτερη παραγωγή με θέμα πρόσωπα και ηγέτες παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Σε όλα αυτά δεν έχουν υπολογιστεί τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου που αναμένεται να είναι εκατομμύρια, καθώς το ποσό που έχει ήδη εισπράξει ο διάσημος συγγραφέας με τον οποίο συνεργάστηκε ο Χάρι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: megatv.com