Ρόμπι Oυίλιαμς: Tα… γύρισε μετά το “κλέφτες” – Αποκάλεσε τους Ελληνες ζεστούς και γενναιόδωρους

Ρόμπι Oυίλιαμς

Αγόρασε κομπολόι με μπλε χάντρες

O Ρόμπι Oυίλιαμς με μια νέα του ανάρτηση στο διαδίκτυο προσπάθησε να ανασκευάσει τις αρχικές του δηλώσεις περί… Ελλήνων κλεφτών.

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. [σαν να μου λένε] “Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι (σ.σ. το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay”», είπε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Δείτε επίσης: Ρόμπι Ουίλιαμς: Αποκάλεσε τους Ελληνες “κλέφτες” σε συναυλία

Μετά από λίγο, ο καλλιτέχνης μάλλον ξεπέρασε το… τραυματικό αυτό γεγονός, ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της συναυλίας του στο Terra Vibe και γράφοντας: «Ελλάδα, ευχαριστώ για χθες το βράδυ. Ήταν όμορφα. Σε αγαπώ, Ρομπ».

Η νέα του ανάρτηση

Στο story του ο Βρετανός τραγουδιστής αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τους «ζεστούς» και «γενναιόδωρους σε πνεύμα» θεατές επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά – όπως είχε κάνει και από σκηνής – το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα.

«Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμον για αυτό. Ο θεός να σας έχει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπι Oυίλιαμς.

Παράλληλα, επέδειξε το κομπολόι με μπλε χάντρες που αγόρασε στη χώρα μας «για το κακό μάτι».

Ρόμπι Oυίλιαμς

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (robbiewilliams)