Σπύρος Φωκάς: Συγγενείς και φίλοι “αποχαιρετούν” τον σπουδαίο ηθοποιό (ΦΩΤΟ)

κηδεία Σπύρου Φωκά

Πρώτες έφτασαν η σύζυγός του και η θετή κόρη του

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να “πουν” το τελευταίο “αντίο” στον σπουδαίο ηθοποιό Σπύρο Φωκά.

Πρώτες στην κηδεία του ηθοποιού έφτασαν η σύζυγός του Λίλιαν και η θετή κόρη του, Κωνσταντίνα, ντυμένες με λευκά σακάκια.

κηδεία Σπύρου Φωκά

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 86 ετών. Ο Σπύρος Φωκάς έδινε για πολύ καιρό, τη δική του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης, όπου και διέμενε τους τελευταίους μήνες, έχοντας έρθει αντιμέτωπος, μεταξύ άλλων, με σοβαρά αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα.

κηδεία Σπύρου Φωκά

Η κηδεία του Σπύρου Φωκά πραγματοποιείται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 14:00. Στη συνέχεια η σορός του θα οδηγηθεί στη Ριτσώνα για αποτέφρωση, εκφράζοντας την τελευταία επιθυμία του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας. Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί να γίνουν δωρεές στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Διαβάστε επίσης  Aντζελα Δημητρίου: Γιατί δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας της ο γαμπρός της

Η σύζυγός του, είχε περιγράψει τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ότι «έσβησε» μέσα στην αγκαλιά της: «Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και είχε την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού» τόνισε η Λίλιαν Φωκά, μιλώντας τις προάλλες στο MEGA.

Όπως είπε η ίδια, ο Σπύρος Φωκάς πέθανε στην αγκαλιά της: «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο».

κηδεία Σπύρου Φωκά

Δείτε επίσης: Σπύρος Φωκάς: Συγκινούν τα λόγια της συζύγου του – “Πέθανε στην αγκαλιά μου”

κηδεία Σπύρου Φωκά

κηδεία Σπύρου Φωκά

Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISSI