Θοδωρής Μαραντίνης: «Βγήκα να μιλήσω για το διαζύγιο για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θοδωρής Μαραντίνης frontman Onirama

Τα παιδιά του με την Σίσσυ Χρηστίδου κατέθεσαν στο δικαστήριο

Για το διαζύγιό του από την Σίσσυ Χρηστίδου και τη δικαστική τους διαμάχη μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε συνέντευξή του στο Κοσμοράδιο 95.1.

Οπως τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής, τα πράγματα είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν και έπρεπε να τοποθετηθεί δημόσια, κάτι που δεν μετανιώνει μέχρι και σήμερα.

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με το διαζύγιο, άρχισε να υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω! Ενώ προσπαθούσα να μην ασχολούμαι με το θέμα, κι αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφερθώ στα θετικά και τα όμορφα. Όλο αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με καταβάλλει και να επισκιάζει άλλα πράγματα.

Κι επειδή θεώρησα ότι αυτό προσβάλλει εμένα προσωπικά και επαγγελματικά και ενδεχομένως να φτάνει σε σημείο να επηρεάζει και τα παιδιά, θεώρησα ότι πρέπει να βγω και να πω κάποια πράγματα. Έκρινα, και δεν το έχω μετανιώσει, απαραίτητο ότι πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε επίσης  Σίσσυ Χρηστίδου για Συνατσάκη - Κουτσελίνη: "Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να ανοίξει το χρονοντούλαπο;"

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν πέτυχε. Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια, ίσως κάποια στιγμή αργότερα. Ήταν δύσκολο που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο».

Πηγή φωτό: Instagram (thodorismarantinis_official)