Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: “Δείξτε σεβασμό ότι βρήκα τη δύναμη να το πω 15 χρόνια μετά”

Ελεονώρα Μελέτη

Αναλυτικά η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά μετά την εξομολόγησή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για τη δήλωση που παρερμηνεύτηκε, αλλά και τις ερωτήσεις που δέχονται πρώην συνεργάτες της.

«Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση το 2007», ήταν η δήλωση της παρουσιάστριας στη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: “Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση”

Η οργισμένη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Προς όλους του συναδέλφους, είναι τουλάχιστον γελοίο να ρωτάτε πρώην συναδέλφους αν μου φέρθηκαν άσχημα στον Πρωινό Καφέ. Λίγο προσεκτικά αν ακούγατε τη συνέντευξή μου στην Ελένη Μενεγάκη θα κατανοούσατε (ελπίζω) πως ουδέποτε στοχοποίησα την εκπομπή ή το κανάλι για τη συναισθηματική κακοποίηση που εξομολογήθηκα.

Τοποθέτησα χρονικά το γεγονός τη περίοδο εκείνη. Απάντησα στην ερώτηση: “Ήσουν τότε στον Πρωινό Καφέ;” λέγοντας πως δεν είχα ακόμα ξεμπερδέψει με τον Πρωινό Καφέ», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Η συναισθηματική κακοποίηση δεν θα δικαιώσει ποτέ όσους την υφίστανται γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο λόγος εναντίον του λόγου τρίτων. Δείξτε λίγο σεβασμό στο γεγονός ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω και σκύψτε στο πρόβλημα. Εγώ ξέρω καλά ποιοι ήταν οι δικοί μου οι αλήτες. Και οι ίδιοι το ξέρουν και εσείς το ξέρετε. Σταματήστε λοιπόν, αφήστε τους πρώην συνεργάτες ήσυχους και δείτε λίγο μέσα σας. Γιατί το να αμφισβητείς μια εξομολόγηση σε κάνει ίδιο με το τέρας. Αναρωτιέστε ποιοι ήταν; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά; Ντροπή. Μόνο ντροπή», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η παρουσιάστρια συνέχισε αναφερόμενη στους συνεργάτες – μάρτυρες, κάποιοι από τους οποίους αργότερα της ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους εκείνη την περίοδο.

ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη