Το makeup hack του ενός λεπτού για έξτρα λάμψη 

Γυναίκα μακιγιάζ περιποίηση

Δώστε άλλη όψη στην επιδερμίδα σας

Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούμε τη σκιά, το highlighter ή το μολύβι, κάνουν τη διαφορά στο πρόσωπό μας.

Δεδομένου όμως ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι και αυτή που προδίδει τα πρώτα σημάδια κούρασης, είναι λογικό ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις το μακιγιάζ από εκεί έτσι ώστε να δείξει λαμπερό ολόκληρο το πρόσωπό σου.

Το έξυπνο κόλπο μακιγιάζ που θα σου εξασφαλίσει πιο φωτεινό, λαμπερό βλέμμα και δεν θα σου πάρει πάνω από 1 λεπτό έχει ως εξής:

Αφού περάσεις με ένα primer ολόκληρο το πρόσωπό σου και πριν εφαρμόσεις τη σκιά, άπλωσε λίγο κρεμώδες concealer στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών, περιοχές που από τη φύση τους είναι κάπως πιο “σκοτεινές”, και αφαιρούν λάμψη από το βλέμμα σου. Αυτό το βήμα το ήξερες, σωστά; Αυτό που δεν ήξερες ωστόσο είναι ο νέος τρόπος για να το εφαρμόσεις και να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό φινίρισμα.

Δείτε επίσης: Τα tips που χρειάζεστε για να λούζετε σωστά τα μαλλιά σας

Σχεδίασε δύο μικρά τρίγωνα, το ένα κάτω από το βλέφαρό σου και το δεύτερο στην εσωτερική γωνία του ματιού και κατά μήκος της μύτης σου.

Σβήσε και ταμπόναρε απαλά με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, ώστε να αφομοιωθεί καλά το concealer με την επιδερμίδα σου. Ακόμη, σχεδίασε δύο μικρές γραμμές στο πάνω βλέφαρο, μια στην εσωτερική γωνία των ματιών και τη δεύτερη στην εξωτερική. Ταμπόναρε απαλά με τον ίδιο τρόπο.

Με το συγκεκριμένο hack όχι μόνο φωτίζεις την περιοχή, αλλά επιπλέον καλύπτεις τις όποιες γραμμές δημιουργούνται στο δέρμα δημιουργώντας μια σταθερή βάση για τη σκιά που θα εφαρμοστεί αργότερα, αντικαθιστώντας το eye primer.

Δες πώς ακριβώς να το κάνεις στο παρακάτω βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Womenswear (@traffygirls)

Πηγή φωτό: Pixabay

Πηγή: shape.gr