3ο Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης με τον Δημήτρη Αντωνίου

Σήμερα με ελεύθερη είσοδο Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σεμινάρια αυτοβελτιώσης με τον Δημήτρη Αντωνίου. Το 3ο σεμινάριο έχει τίτλο: «Η δημιουργία ως κίνητρο ζωής» και σκοπό έχει να αφυπνίσει το κοινό και να το κινητοποιήσει να αναλάβει δράση. Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 | Ώρα 19:00 |ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) […]

Σήμερα με ελεύθερη είσοδο

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σεμινάρια αυτοβελτιώσης με τον Δημήτρη Αντωνίου. Το 3ο σεμινάριο έχει τίτλο: «Η δημιουργία ως κίνητρο ζωής» και σκοπό έχει να αφυπνίσει το κοινό και να το κινητοποιήσει να αναλάβει δράση.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 | Ώρα 19:00 |ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
Ο Δημήτρης Αντωνίου, ρομαντικός αντιρρησίας και ομιλητής-εμψυχωτής, θα μοιραστεί μαζί μας σε αυτό το σεμινάριο αυτοβελτίωσης όλα όσα μπορεί να κερδίσει κανείς μέσα από τη ‘’δημιουργία’’ αλλά και ποια η σημασία του κινήτρου στην ζωή. Θα εξετάσει μαζί με το κοινό τη σχέση ανάμεσα στη ‘’ψυχική δύναμη’’ και τη δημιουργία καθώς μέσα από πολύ προσωπικά του βιώματα-παραδείγματα θα δείξει ότι είναι πιθανό μέσα από τη δημιουργία να γεννηθεί η δύναμη κι όχι το ανάποδο, δηλαδή η δύναμη να οδηγήσει στην δημιουργία.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή
Δημήτρης Αντωνίου
Ο Δημήτρης Αντωνίου δε σταματάει στιγμή να μας ξαφνιάζει ευχάριστα και να δημιουργεί, παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο τμήμα φυσικής του Α.Π.Θ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αντικείμενο της μεταπτυχιακής του διατριβής είναι τα τροχαία ατυχήματα στο Δήμο Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-2015. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Ίδρυσε και διευθύνει την παρέα του C’estlavie απ’ το 2013, δίνοντας χρώμα με γκράφιτι και μοιράζοντας αισιοδοξία σε σχολεία και πάρκα της πόλης. Επίσης, έχει γράψει δύο λογοτεχνικά βιβλία τα οποία αποτελούν συλλογές διηγημάτων με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή» και «Ας είναι όνειρο αυτό». Τέλος έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Στα καλά του καθισμένου».

Διαβάστε επίσης
Καιρός: Συμβουλές της ΠΚΜ για την επερχόμενη κακοκαιρία