Αγιοβασίληδες τρέχουν για καλό σκοπό στην Θεσσαλονίκη

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 Μια διαδρομή αγάπης αναγεννιέται… με τη συμμετοχή όλης της πόλης… με συνοδοιπόρους όλους εμάς… μαζί! THESS SANTA RUN? Τα Santa Run έχουν ήδη αγκαλιάσει οι μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, ως μια κίνηση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Σε διαφορετικά σημεία, από Σύδνεϋ έως Λονδίνο και Τόκυο, άλλοτε με σύντομες κι άλλοτε […]

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00

Μια διαδρομή αγάπης αναγεννιέται… με τη συμμετοχή όλης της πόλης… με συνοδοιπόρους όλους εμάς… μαζί!

THESS SANTA RUN?

Τα Santa Run έχουν ήδη αγκαλιάσει οι μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, ως μια κίνηση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Σε διαφορετικά σημεία, από Σύδνεϋ έως Λονδίνο και Τόκυο, άλλοτε με σύντομες κι άλλοτε με μακρινές, δρομικές ή απλά περιπατητικές διαδρομές αγάπης, ευαισθητοποιούν και ενώνουν την κοινωνία απελευθερώνοντας δυναμικά συναισθήματα προσφοράς!

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Αφήνουν έξω από κέντρο αποκατάστασης τον 20χρονο Ηλία που δίνει τη δική του μάχη

Το Ολυμπιακό Μουσείο με συνοδοιπόρο τον Δήμο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν να φορέσετε τον σκούφο του SANTA! Στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου χτυπά ο παλμός των Χριστουγέννων, ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… με κέφι… μπορούμε να μοιράσουμε χαμόγελα και στήριξη!

SANTAS… Lets Run For Fun!