Εύοσμος: Δωρεάν τεστ “ΠΑΠ” στις 17-19 Μαΐου

Δωρεάν τεστ παπ θα διεξαχθούν στις 17-19 Μαΐου στον Εύοσμο.

Συγκεκριμένα, τριήμερο δωρεάν ελέγχου με τεστ Παπανικολάου διοργανώνει η κοινότητα Ευόσμου, από τις 17 έως τις 19 Μαΐου, για όλες τις γυναίκες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, επιδιώκοντας να μεταφέρει το μήνυμα της αναγκαιότητας της πρόληψης ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, που η πανδημία του κορονοϊού έχει περιορίσει τη δυνατότητα του προσυμπτωματικού ελέγχου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15.30 – 20.30 στις εγκαταστάσεις του Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγίου Αθανασίου 34) και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να προγραμματίσουν άμεσα το ραντεβού τους στα τηλέφωνα: Δευτέρα έως Πέμπτη (κατά τις ώρες 9.00 – 12.00): 2310 757377 και Παρασκευή (κατά τις ώρες 17.30 -20.30) : 6984722497. Σημειώνεται πως για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, Παναγιώτης Φωτιάδης, σημειώνει ότι η πανδημία επηρέασε αρνητικά τις διαγνωστικές προληπτικές εξετάσεις, γεγονός που συνιστά τεράστιο πλήγμα στην προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών νοσημάτων, όπως ο καρκίνος.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην οδό Α. Παπανδρέου

«Με την τριήμερη δράση τεστ ΠΑΠ στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η πρόληψη δεν σταματά αλλά συνεχίζεται, και καλούμε όλες τις γυναίκες του δήμου μας να δώσουν το “ παρών” τους, ενισχύοντας τη σημασία και τη δύναμη του προληπτικού ελέγχου στη διαφύλαξη του μεγαλύτερου αγαθού, της υγείας μας», αναφέρει ο κ. Φωτιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *