Το Burger Fest έρχεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη

Τον Μάιο το ραντεβού για τους λάτρεις των burger Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο. Από 18 έως 20 Μαΐου στο Fix Factory θα διοργανωθεί το Burger Fest Θεσσαλονίκης 2018, […]

Τον Μάιο το ραντεβού για τους λάτρεις των burger

Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο. Από 18 έως 20 Μαΐου στο Fix Factory θα διοργανωθεί το Burger Fest Θεσσαλονίκης 2018, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει με τις καταλληλότερες συνθήκες τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και χιλιάδες επισκεπτών που αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρών.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Για τρείς ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της πόλης, θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set ραδιοφωνικών παραγωγών και πολλές εκπλήξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του Festival. Τρεις ημέρες λοιπόν γεμάτες burger, μουσική και ψυχαγωγία!

Παρασκευή έως Κυριακή 18 – 20 Μαΐου
Fix Factory [26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη]

Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 17:00 – 00:00
Σαββάτο 13:00 – 00:00
Κυριακή 13:00 – 23:30

Γενική Είσοδος: 5€ [Με Μπύρα]