ΠΑΣΟΚ: “Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τον πολυδύναμο εκσυγχρονισμό μετά την ηχηρή αποδοκιμασία”

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

To ΠΑΣΟΚ με σχετική ανακοίνωση άφησε αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας πως «μετά την ηχηρή αποδοκιμασία ο πρωθυπουργός θυμήθηκε τον πολυδύναμο εκσυγχρονισμό».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «αλαζονεία» του Κυριάκου Μητσοτάκη και «περιφρόνηση» του «μηνύματος, που έστειλε ο ελληνικός λαός την Κυριακή», ενώ τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ παραμένει «αξιόπιστη αντιπολιτευτική φωνή».

«Φαίνεται μάλιστα ότι προσχώρησε στη «δημιουργική λογιστική» δηλώνοντας ότι 12 από τους 13 εκλεγμένους περιφερειάρχες προέρχονται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας» σημειώνει σκωπτικά.

Ταυτόχρονα, αναφέρει πως «όταν θα αρχίσει το μέτρημα και των «γαλάζιων» δημάρχων, αυτή τη φορά ας μην ντραπεί να συμπεριλάβει και τον Αχιλλέα Μπέο, που υποστήριξαν ευθέως κυβερνητικά στελέχη και εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε στηρίζοντας τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Αγοραστό».

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Αποχώρησαν από την Εξεταστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και Σπαρτιάτες

«Η αλαζονεία, οι εκβιασμοί των ψηφοφόρων, οι ανίερες συμμαχίες με την ακροδεξιά, ο ψευδεπίγραφος μεταρρυθμιστικός οίστρος και η αποδεδειγμένη αποτυχία του επιτελικού κράτους αποδοκιμάστηκαν ηχηρά από τους πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η αξιόπιστη αντιπολιτευτική φωνή. Σταθερά προσανατολισμένη στα προβλήματα της κοινωνίας και όχι στις αυτοαναφορικές αγωνίες του κ. Μητσοτάκη» καταλήγει.