Στηρίζουν την Οικολογία – Πράσινη Λύση στην ΠΚΜ οι Ευρωπαίοι Πράσινοι

Την παράταξη «Οικολογία – Πράσινη Λύση» και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φίλιππο Γκανούλη υποστηρίζουν οι Ευρωπαίοι Πράσινοι και το Ευρωπαϊκό Πράσινο κόμμα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η «Οικολογία – Πράσινη Λύση» εξέδωσε ανακοίνωση για να γνωστοποιήσει το γεγονός:

«Η πράσινη Ευρωπαϊκή οικογένεια αναγνώρισε την μοναδική πράσινη οικολογική φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας και τους αγώνες της για μια καλύτερη και ποιοτικότερη Περιφέρεια για τους πολίτες της.

Οι Ευρωπαίοι Πράσινοι επίσημα δηλώνουν την υποστήριξή τους στην Οικολογία – Πράσινη Λύση τονίζοντας πως «οι εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης αγωνίζονται για τα Πράσινα ζητήματα τα τελευταία 4 χρόνια. Οι πράσινες φωνές σε περιφερειακό επίπεδο είναι το κλειδί όταν οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης είναι πανταχού παρούσες!».

ΥΓ. Καλούμε τον Απόστολο Τζιτζικώστα να πάψει να καπηλεύεται το όνομα της Οικολογίας, εκμεταλλευόμενος φαιδρές ανακοινώσεις μειοψηφιών χωρίς κανένα αυτοδιοικητικό έρεισμα. Άλλωστε αν η διοίκηση της Περιφέρειας είχε εφαρμόσει τις προτάσεις της Οικολογίας – Πράσινης Λύσης τα τελευταία 4 χρόνια, θα είχε γίνει αισθητό από τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας».