ΚΘΒΕ: Δυνατότητα μεταφοράς για τις “Τρωάδες” στην Επίδαυρο

Τη δυνατότητα της οικονομικής μεταφοράς των θεατών με λεωφορείο στην Αργολίδα προσφέρει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Μεταφορά για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης των παραστάσεων της καλοκαιρινής του παραγωγής «Τρωάδες» του Ευριπίδη, που θα παρουσιαστεί, σε μετάφραση Θόδωρου Στεφανόπουλου και σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 18 & 19 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023.

Οι θεατές μπορούν να εξασφαλίσουν τη μεταφορά τους προς και από την Επίδαυρο με εισιτήριο που κοστίζει μόλις 14 ευρώ. Η αγορά εισιτηρίων μεταφοράς γίνεται μέσω του τουριστικού γραφείου «NAI TRAVEL», στο ακόλουθο link:
https://www.more.com/theater/festival/festibal-epidaurou-metakinisi/.

Με την αγορά του εισιτηρίου μεταφοράς, η θέση στο λεωφορείο είναι αυτομάτως κατοχυρωμένη. Η κράτηση του εισιτηρίου λεωφορείου μπορεί να γίνεται μέχρι τις 13:00 της ίδιας ημέρας.

Διαβάστε επίσης  Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Συμμετέχει για πρώτη φορά στη Thessaloniki PhotoBiennale 2023

Τα λεωφορεία θα αναχωρούν τις ημέρες των παραστάσεων στις 17.00 από την Αθήνα με σημείο επιβίβασης, πλησίον σταθμού μετρό Ελαιώνα, την Ιερά Οδό 150 (στάση λεωφορείων).

Ο έλεγχος των επιβατών – θεατών θα διενεργείται με το απόκομμα που θα επιδεικνύουν οι ίδιοι στους συνοδούς των λεωφορείων, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά στη μεταφορά τους και θα διαφοροποιείται από το εισιτήριο.

Στην επιστροφή, τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν για την Αθήνα 20΄ μετά το τέλος της κάθε παράστασης. Σημεία αποβίβασης στην Αθήνα στην επιστροφή: Ιερά Οδός 150 (πλησίον σταθμού μετρό Ελαιώνα), Πλατεία Συντάγματος (επί της Βασιλίσσης Σοφίας).

Πληροφορίες για την αναχώρηση των λεωφορείων, τα σημεία αφετηρίας και αναχώρησης, στα τηλ: 2752027423 και 6983330130.