Θεσσαλονίκη: Ερχεται το 6ο Φεστιβάλ Κωμωδίας

6ο Φεστιβάλ Κωμωδίας

Από τις 26 έως τις 30 Ιανουαρίου

Το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου διοργανώνει το 6o ”COMEDY FESTIVAL” ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΜΩΔΙΑΣ στο θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό (είσοδος από οδό Μοναστηρίου), από τις 26 έως τις 30 Ιανουαρίου.

Κάθε κωμωδία του 6ου Φεστιβάλ Κωμωδίας θα προβάλλεται στις 20:00 η ώρα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου προαιρετικά θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής – ΥΠΕΡ της «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Στο «Comedy Festival» φιλοξενούμε και φέτος 5 κωμωδίες από τις καλύτερες θεατρικές ομάδες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο Φετινό «Comedy Festival» θα φιλοξενηθούν τα εξής έργα:

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό κατά τις νυχτερινές ώρες

Πέμπτη 26/01 – «Άντε» των Αφροδίτης Ιωάννου και Ιωάννας Κατσαρού από την Θεατρική Ομάδα «Διθύραμβος εξ αμάξης» του Θεατρικού Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή 27/01 – «Κλάξον, τρομπέτες και …πλάκες» του Ντάριο Φο από την  Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Λαγκαδά του Παν. Μιχαηλίδη

Σάββατο 28/01 – «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ Από την Θεατρική Ομάδα Studio Έργον

Κυριακή 29/01 – «Αγροίκοι» του Κάρλο Γκολντόνι σε μετάφραση Ιουλίας Τσιακίρη από την Θεατρική Ομάδα «Απρόβλεπτοι» του
Συλλόγου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Φιλύρου «Ο ΔΡΥΟΧΟΣ»

Δευτέρα 30/01 – «Οι Κυρίες του 6 ου Πατώματος» από την Θεατρική Ομάδα «3 και οι Κούκοι» της Ομάδας Καλλιτεχνών SourLiBοοM.