Ποια iPhone δεν είναι συμβατά με το iOS 17

λογαριασμοι κινητών

Αυτοί μένουν εκτός της αναβάθμισης

Την λίστα με όλα τα μοντέλα iPhone που θα είναι συμβατά με το νέο iOS 17 ανακοίνωση η Apple, λιγό μετά την επίσημη παρουσίαση του λογισμικού.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του iOS 17 είναι οι βελτιωμένες εφαρμογές των iMessage και FaceTime, περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης της Lock Screen (οθόνης κλειδώματος), νέα χαρακτηριστικά στο Health app και το “Standby” mode που μεταμορφώνει το iPhone σε μια πιο χρήσιμη συσκευή για τον χρήστη όσο αυτό μένει σε αδράνεια.

Η νέα αναβάθμιση του iOS, πέραν των πρόσφατων μοντέλων της σειράς iPhone 14, όπως συμβαίνει κάθε φορά, θα αφήσει πίσω της κάποιες γενιές iPhone και δε θα τις υποστηρίξει. Για το iOS 17 απαιτείται ένας A12 Bionic επεξεργαστής ή νεότερος κάτι που σημαίνει ότι δε θα υποστηρίζονται τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.

Αυτή είναι η λίστα με όλα τα συμβατά μοντέλα iPhone για το iOS 17:

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone SE (2ης και 3ης γενιάς)

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι από σήμερα το iOS 17 είναι διαθέσιμο για τους developers, η public beta του θα διατεθεί τον Ιούλιο, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του προς όλους αναμένεται το φθινόπωρο -για να συμπέσει με την κυκλοφορία των iPhone 15, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Πηγή: unboxholics.gr