Δήμος Καλαμαριάς: Ανοιξε μετά από ένα χρόνο η Δαήδειος Βιβλιοθήκη

Η Δαήδειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Καλαμαριάς είναι και πάλι έτοιμη να υποδεχτεί τους φίλους του βιβλίου μετά από ένα χρόνο, που ήταν κλειστή.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών στις μετώπες των μπαλκονιών κι έτσι σήμερα ανοίγει ξανά την πόρτα της γνώσης.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, επισκέφτηκε το πρωί μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης, Ιωάννη Πενόπουλο τη βιβλιοθήκη, προκειμένου να δει το αποτέλεσμα των εργασιών.

«Χαίρομαι που βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα και ξεπερνάμε τα εμπόδια» είπε ο κ. Δαρδαμανέλης, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα έχουν τα παιδιά της περιοχής και πάλι τη βιβλιοθήκη τους.

Διαβάστε επίσης  Καλαμαριά: Ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις για τις απαλλοτριώσεις στην Πόντου (ΦΩΤΟ)

Η Δαήδειος Παιδική Βιβλιοθήκη, είναι μία από τις έξι βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς. Βρίσκεται στην οδό Ελλησπόντου 15, στο συνοικισμό Ν. Κατιρλί, στην Καλαμαριά. Είναι δωρεά της Βασιλικής Δαή και εγκαινιάσθηκε στις 16 Απριλίου 1997. Είναι δανειστική και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και εφήβους, αλλά έχει και μία μικρή συλλογή για ενήλικες.

Το ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα: 12:30 -19:30
Τρίτη έως Παρασκευή: 08:00-14:00