Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Διπλασιάστηκαν σε δύο μήνες τα μέλη των πέντε ΚΑΠΗ

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου ΚΑΠΗ

Ξεκινά η συγκρότηση της θεατρικής ομάδας

Τα μέλη των πέντε ΚΑΠΗ του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διπλασιάστηκαν μέσα σε μόλις δύο μήνες, από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα.

Ο διπλασιασμός των μελών των πέντε ΚΑΠΗ ήταν απόρροια των πολλών δράσεων που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται από τους ίδιους τους ηλικιωμένους, με τη στήριξη και τη συνδρομή του δήμου, αλλά και της ιδιαίτερα φιλικής ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί σε αυτά. Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση μελών στα ΚΑΠΗ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τουλάχιστον τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Κατά την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού – Ευόσμου, Σοφία Τριανταφυλλίδου, ήδη τα μέλη των πέντε ΚΑΠΗ έχουν παρακολουθήσει τρεις μεγάλες θεατρικές παραστάσεις, ενώ η πρόσβαση προς και από τα θέατρα έγινε με λεωφορείο που μίσθωσε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου. Επίσης, τόσο στον Δημοτικό Κινηματογράφο Κορδελιού – Ευόσμου, όσο και σε κινηματογράφους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα μέλη των πέντε ΚΑΠΗ παρακολούθησαν ταινίες, με την πρόσβαση πάλι να γίνεται με λεωφορείο από το δήμο.

Παράλληλα, άμεσα ξεκινά η συγκρότηση της θεατρικής ομάδας των ΚΑΠΗ, προκειμένου τα μέλη του να ανεβάζουν δικές τους παραστάσεις, ενώ οι πρόβες θα γίνονται με την καθοδήγηση ειδικών.

Διαβάστε επίσης  Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης ενημέρωσε την Σακελλαροπούλου για την έλλειψη υποδομών στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου (ΦΩΤΟ)

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου ΚΑΠΗ

Να σημειωθεί ακόμα, ότι τα μέλη των πέντε ΚΑΠΗ εγγράφονται μαζικά στις αρκετές πολυήμερες αλλά και μονοήμερες εκδρομές που προγραμματίζονται από τον Απρίλιο και μετά. Μεταξύ άλλων, θα γίνουν επισκέψεις στη Λήμνο, στα Ζαγοροχώρια, στη Δράμα και τη Σιάτιστα.

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, επισκέφθηκε το Α’ ΚΑΠΗ Ευόσμου, όπου συνομίλησε με ηλικιωμένους και άκουσε τις προτάσεις τους για ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

«Όποιος δεν αποδίδει τιμή στους ηλικιωμένους, στην ουσία δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό. Η δημιουργία ακόμα καλύτερων συνθηκών για την καθημερινότητα των απόμαχων της εργασίας αποτελεί βασική μας μέριμνα. Δίνουμε βαρύτητα στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των πέντε ΚΑΠΗ μας, ώστε όλοι οι ηλικιωμένοι να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο. Μου δημιουργεί πολύ μεγάλη χαρά το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι του τόπου μας έχουν καταλάβει την προσπάθειά μας και εγγράφονται μαζικά στα πέντε ΚΑΠΗ του δήμου μας», αναφέρει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου.