Δήμος Ωραιοκάστρου: Αποκτά νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις ΚΕΠ

Δήμος Ωραιοκάστρου

Υπογράφηκε σύμβαση ανακατασκευής κτιρίου στη Γαλήνη

Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου προχωρά στη δημιουργία σύγχρονων και λειτουργικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Ωραιοκάστρου (ΚΕΠ) με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης, υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή κτιρίου για λειτουργία ΚΕΠ». Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή των εργατικών κατοικιών της Γαλήνης και το επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακατασκευή του.

«Η εξυπηρέτηση του πολίτη αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να στεγαστεί το ΚΕΠ Ωραιοκάστρου, ώστε οι πολίτες και οι υπάλληλοι να έχουν στη διάθεσή τους έναν λειτουργικό και όμορφο χώρο.

Οι τεχνικές παρεμβάσεις που θα γίνουν στο κτίριο είναι εναρμονισμένες με τις προτάσεις και τις οδηγίες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται για τη λειτουργία των ΚΕΠ», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Μεταξύ άλλων, θα γίνουν παρεμβάσεις ώστε το κτίριο να είναι άμεσα προσβάσιμο σε ΑμΕΑ, ενώ βρίσκεται κοντά σε στάση της λεωφορειακής γραμμής 56.