Καλαμαριά: Ποιος ήταν ο αστυνομικός που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Θεσσαλονίκη γυναικοκτονία Καλαμαριά

Σοκ στη γειτονιά της Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Σε σοκ βρίσκεται η γειτονιά στην Καλαμαριά όπου σήμερα το πρωί συνέβη η διπλή τραγωδία με τους δύο νεκρούς.

Ενας 38χρονος αστυνομικός αφού πήγε στο σχολείο τα παιδιά τους, μπήκε στην οικία και με καραμπίνα σκότωσε την 42χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Επειτα, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη voria.gr, ο δράστης της γυναικοκτονίας και αυτόχειρας υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος (Υ.Τ.Ε.Β.Ε), στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, σε υπηρεσία άνευ όπλου, ενώ στο παρελθόν ήταν τηλεφωνητής στο 100 και είχε κανονικά υπηρεσιακό όπλο. Δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Άμεση Δράση.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγο του και μετά αυτοκτόνησε

Διαβάστε επίσης  Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 71χρονο να πίνει ατάραχος καφέ μετά το άγριο έγκλημα

Κάτοικος της περιοχής, η οποία ζει σε πολυκατοικία που γειτνιάζει με αυτήν όπου διέμενε η 42χρονη, όπου έγινε το τραγικό συμβάν, αναφέρει ότι το πρώην ζευγάρι έμεινε στο διαμέρισμα τα τελευταία 3-4 χρόνια, καθώς η οικοδομή είναι καινούργια. Η ίδια πρόσθεσε ότι έχει να δει τον δράστη και αυτόχειρα περίπου έναν χρόνο στη γειτονιά. Τη γυναίκα, όπως λέει, την έβλεπε κατά διαστήματα, αλλά, όπως τονίζει, ήταν και οι δύο άνθρωποι απόμακροι και κλειστοί ως χαρακτήρες.

Πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Βερβερίδης (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)