Κωνσταντίνος Ζέρβας για τις εργασίες στη Βενιζέλου: «Για την εξέλιξη υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο»

Κωνσταντίνος Ζέρβας

Κατηγόρησε όσους κάποτε ανέκοψαν την πρόοδο του έργου

Δήλωση σχετικά με τις εργασίες στον σταθμό του μετρό στη Βενιζέλου και τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ειδικότερα, ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι για την εξέλιξη αυτή, καθώς, όπως είπε, πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών.

“Σχετικά με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του σταθμού του μετρό στη Βενιζέλου, που θα επιβαρύνουν πράγματι τη λειτουργία της πόλης για τέσσερις εβδομάδες, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για αυτή την εξέλιξη υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.

Είναι όλοι εκείνοι που πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών, προκρίνοντας εξωτικές και ανεφάρμοστες λύσεις για τον συγκεκριμένο σταθμό. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.

Διαβάστε επίσης  Mε τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο συναντήθηκε ο Ζέρβας (ΦΩΤΟ)

Είναι όλοι εκείνοι που μετά την οριστική απόφαση της Πολιτείας για τον τρόπο κατασκευής του σταθμού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καθυστερήσουν το έργο με δικαστικές προσφυγές. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.

Είναι όλοι εκείνοι που ακόμη και σήμερα και παρά τα ανωτέρω δεδομένα συνεχίζουν αμετανόητοι να προωθούν και να υπερασπίζονται την ατζέντα της ματαίωσης, της ακύρωσης, της στασιμότητας.

Δυστυχώς, παρά τα χρόνια και τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των επιλογών τους, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεχιστές του εμμένουν να παρουσιάζουν το μαύρο – άσπρο και να βαφτίζουν πρόοδο καθετί που μπλοκάρει και καθυστερεί τα μεγάλα έργα που είχε και έχει ανάγκη η πόλη”.