Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου βράβευσε αθλητές, αθλήτριες και σωματεία που διακρίθηκαν το 2023

δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Κατάμεστο το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Τους αθλητές, τις αθλήτριες και τα αθλητικά σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 βράβευσε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου.

Το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου «πλημμύρισε» από χαμόγελα και συγκίνηση, καθώς συγγενείς, φίλοι και δημότες χειροκρότησαν θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου βράβευσε συνολικά 11 αθλητικά σωματεία και 177 αθλητές και αθλήτριες του δήμου, ηλικίας από 11 έως και 69 ετών.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο καταγράφηκαν συνολικά 83 διακρίσεις, οι 76 εκ των οποίων σε ατομικά αθλήματα και οι επτά σε ομαδικά.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του δήμου μας, στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά, στους προπονητές και τους δασκάλους που μαθαίνουν στους μαθητές μας να είναι κοντά στον αθλητισμό. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά και τους συνδημότες μας να προοδεύουν και να μας χαρίζουν επιτυχίες. Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ το τμήμα αθλητισμού του δήμου μας, για την οργάνωση μίας τόσο όμορφης εκδήλωσης», δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αρχισαν τα έργα στο δρόμο με τους... κυβόλιθους - Κλειστός μέχρι την Παρασκευή (ΦΩΤΟ)

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού και πατέρας δύο παιδιών, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και να δώσω τα εύσημα στους γονείς, οι οποίοι αποτελούν στήριγμα για τα παιδιά τους και τα βοηθούν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να πετύχουν αυτές τις διακρίσεις. Εύχομαι στους αθλητές και τις αθλήτριές μας να έχουν τις ίδιες και ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τη νέα χρονιά», σημείωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δημήτρης Σίτσας.

δήμος Κορδελιού Ευόσμου