ΟΣΕΘ: Αποκαθίσταται η αναστάτωση σε λεωφορειακές γραμμές της Θεσσαλονίκης

Ο ΟΣΕΘ προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί σε λεωφορειακές γραμμές της Θεσσαλονίκης εξαιτίας επιχειρησιακών δυσκολιών του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

“Με υπευθυνότητα και ευαισθησία αλλά και έχοντας προτεραιότητα πάντα την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της πόλης και των γύρω δημοτικών κοινοτήτων, φροντίζει να αποκαταστήσει σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες οποιαδήποτε όχληση έχει δημιουργηθεί”, αναφέρει ο ΟΣΕΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ενημερώνει σήμερα το επιβατικό κοινό της περιοχής αρμοδιότητας του ζητώντας την κατανόησή του σχετικά με μια μικρή αναστάτωση που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σε ορισμένες λεωφορειακές γραμμές (κυρίως περιαστικές) της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης εξαιτίας επιχειρησιακών δυσκολιών του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (αιφνίδια μείωση αριθμού οδηγών χωρίς υπαιτιότητα του).

Ο ΟΣΕΘ δηλώνει ότι, με υπευθυνότητα και ευαισθησία αλλά και έχοντας προτεραιότητα πάντα την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της πόλης και των γύρω δημοτικών κοινοτήτων, φροντίζει να αποκαταστήσει σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες οποιαδήποτε όχληση έχει δημιουργηθεί.

«Ξέρουμε ότι σήμερα το επάγγελμα του επαγγελματία οδηγού είναι από αυτά που ταλανίζονται διεθνώς από μεγάλη έλλειψη εκπαιδευμένου δυναμικού. Ωστόσο, παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες, η προσπάθεια όλων μας για βελτίωση της εξυπηρέτησης παίρνει σάρκα και οστά, αφού ο μέσος μηνιαίος όρος των κυκλοφορούντων λεωφορείων κατά τις καθημερινές ημέρες του Φεβρουαρίου παρουσιάζει αύξηση 10% περίπου συγκριτικά με το Δεκέμβριο του 2023, αφού το πλήθος των λεωφορείων που κυκλοφορούν καθημερινά προσεγγίζει τα 490 οχήματα», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ”.