ΟΣΕΘ: Στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης 43 γραμμές για το 2024 – Επεσαν οι υπογραφές

ΟΣΕΘ Θεσσαλονίκη

Ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές για την σύμβαση

Υπογράφηκε σήμερα η σχετική σύμβαση μεταξύ του ΟΣΕΘ και της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με αντικείμενο την παροχή έργου μέσω λειτουργίας (43) γραμμών αστικής και περιαστικής συγκοινωνίας μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2024.

Η σύμβαση του ΟΣΕΘ, που υπογράφηκε μετά το «πράσινο φως» του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Απόφαση 158/2024 του 7ου Τμήματος), θα έχει προοπτική να επεκταθεί έως τα τέλη της χρονιάς.

Εχει ύψος προϋπολογισμού περίπου 22.5 εκ € (χωρίς τον ΦΠΑ και τις ρήτρες καυσίμου) και υλοποιείται σε συνεργασία τριών (3) ΚΤΕΛ: Θεσσαλονίκης, Σερρών και Χαλκιδικής.

ΟΣΕΘ Θεσσαλονίκη

«Σε μια χρονιά-σταυροδρόμι για τις εξελίξεις στην παροχή συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη και σε αναμονή έλευσης του μετρό στην καθημερινότητά μας, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, προετοιμαζόμαστε και μεριμνούμε με την αμέριστη αρωγή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να μην μένει χωρίς εξυπηρέτηση η πόλη και η ύπαιθρος, μελετούμε προσεκτικά τις όποιες νέες τροποποιήσεις και δίνουμε έμφαση στις νέες προοπτικές της βιώσιμης κινητικότητας με έμφαση στην οικονομική μετακίνηση με Μ.Μ.Μ. των πολιτών», δήλωσαν από κοινού ο Πρόεδρος του φορέα Γ. Καλογερούδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γ. Τόσκας.