Σύλλογος Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης: Φιλανθρωπική παράσταση στο θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

θεατρική παράσταση

Για τα παιδιά των παιδοογκολογικών τμημάτων

Η θεατρική ομάδα νέων «Γεια Χαρά», του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και σε συνεργασία με τον παιδότοπο «Αστεράκια», ενώνονται για μια ακόμη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό και παρουσιάζουν, το θεατρικό έργο «Έρωτας είναι η αιτία», μια κωμωδία καταστάσεων σε διασκευή – σκηνοθεσία Αναστασίας Θυμιοπούλου.

Θεατρική παράσταση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου της παιδικής ηλικίας (15/2), το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 κι ώρα 8:00 μ.μ,

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι το thes.gr.

Οι διοργανωτές αντί εισιτηρίων και εν όψει του Πάσχα, επέλεξαν την συλλογή Δώρων και Λαμπάδων για τα παιδιά ηλικίας έως 17 ετών των παιδοογκολογικών, «ΑΧΕΠΑ» και «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ».

Η δράση θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της παράστασης και όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδίδει το δώρο ή την λαμπάδα στο Παιδότοπο Αστεράκια (Αγίου Δημητρίου 25, στην Πλατεία Ευόσμου).

Παρουσίαση-Συντονισμός: ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Σταματόπουλος
Χορηγοί επικοινωνίας: news.makedonias.gr & Thes.gr
Χορηγοί: Παιδότοπος «Αστεράκια», Αγ.Δημητρίου 25, Πλατεία Ευόσμου

Back•ξες / Food & Drinks, Καρατάσου 7 Εύοσμος
PIZZA KING, Αγίου Δημητρίου 146, Θεσ/νίκη
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 8:00μ.μ.

Διαβάστε επίσης  Καλαμαριά: Τίθεται σε πλήρη λειτουργία το Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» – Παρατσίκογλου 1 Ελευθέριο Κορδελιό (είσοδος από Μοναστηρίου).

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076961305622

Οι διοργανωτές σας περιμένουν με χαρά, να στηρίξετε την θεατρική μας ομάδα και τον φιλανθρωπικό σκοπό της παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Είναι μια κωμωδία καταστάσεων και χαρακτήρων με άφθονο γέλιο. Οι ήρωες μας ζουν και εργάζονται σε μια γειτονιά. Στην οδό καψούρας.. Ο υποδειγματικός σύζυγος Λάμπης, η αγνώμων σύζυγος του Βιβή, ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης, η αρραβωνιαστικιά του Χαρούλα (ανερχόμενη τραγουδίστρια), η γλυκιά Ρία, ο μνηστήρας της Σπύρος, η φαντασμένη Άννα, ο σύζυγός της Παναγιώτης φιλόδοξος πολιτικός, η χαριτωμένη Άντζυ, ο φίλος της Αλέκος, η Μαρίνα που θέλει να γίνει μοντέλο η Αγνή η γειτονοπούλα, ο ερωτευμένος χωρίς όρια Παντέλος, η ψηλομύτα Ντέπη, ο προικοθήρας Πωλ, συνθέτουν το πάζλ των σχέσεων αδελφικών και ερωτικών, για να αποσπάσουν το γέλιο του θεατή. Τι ζητάει ένας άντρας και μια γυναίκα από το γάμο; Ποιο θεωρείται το τέλειο ζευγάρι; Μέσα σε αυτά τα ζευγάρια σίγουρα θα βρείτε κοινά στοιχεία με τη δική σας σχέση. Ο ιδανικός έρωτας είναι αυτός που είναι πάνω από τον εγωισμό και το συμφέρον. Ελπίζω να τον ζήσουμε όλοι..

θεατρική παράσταση