Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Περιφερειακό Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη Περιφερειακός

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοίνωσε πως συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά.

Οι εργασίες θα γίνουν από τη Δευτέρα (27/03) έως και την Τρίτη (28/03) κατά τις ώρες 23:00 έως 06:00 της κάθε ημέρας.

Δείτε επίσης: Διακοπές ρεύματος αύριο (26/3) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα (27/03/2023) έως και την Τρίτη (28/03/2023) κατά τις ώρες 23:00΄ έως 06:00΄ έκαστης ημέρας, θα συνεχιστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ12 (Κόμβος Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ13 (ύψος Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ), στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά – Καλαμαριά.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων από την Εσωτερική Περιφερειακή οδό (στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά) με κατεύθυνση προς την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (και στα δύο ρεύματα πορείας) θα διεξάγεται κανονικά.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Σύντομα στην κυκλοφορία η γέφυρα για τη διέλευση του ρέματος Μπογδάνα

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).