Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν αύριο (28/5) λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο (28/5) λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, που διενεργούνται από το τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίαςς Θεσσαλονίκης, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Μακένζι Κινγκ και Καθ. Κεραμοπούλου, πέριξ του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (28/05/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Μακένζι Κινγκ και Καθ. Κεραμοπούλου, πέριξ του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

– Στην οδό Μακένζι Κινγκ, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Πλατείας Αγίας Σοφίας έως την οδό Παύλου Μελά καθώς και από την οδό Αλ. Σβώλου έως την οδό Παύλου Μελά.

– Στην οδό Καθ. Κεραμοπούλου δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Πατρ. Ιωακείμ έως την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.