Θεσσαλονίκη: Σήμερα (27/10) η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η μαθητική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ολα είναι έτοιμα για την μαθητική παρέλαση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με την εξέδρα των να έχει στηθεί στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη.

Μετά το πέρας της παρέλασης, θα γίνει κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων, στις Προτομές και στους Ανδριάντες από αντιπροσωπείες μαθητών.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 11 το πρωί του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα για τις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις

10.00 π.μ. Κατάθεση Στεφάνων από αντιπροσωπείες μαθητών στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Προϊσταμένων των οικείων Διευθύνσεων

11.00 π.μ. Παρέλαση των μαθητών στην οδό Τσιμισκή, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

12.30 μ.μ. Κατάθεση Στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων, στις Προτομές και στους Ανδριάντες από αντιπροσωπείες μαθητών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τίθενται σε εφαρμογή σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, από ώρα 10:30 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη.
Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.
Σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των ως άνω οδών.