Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Σταύρου Καλαφάτη με Βασίλη Γάκη για θέματα που αφορούν το Μέγαρο Μουσικής

Καλαφάτης Γάκης

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών συνεχάρη τον κ. Γάκη για το παραγωγικό του έργο

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης δέχθηκε, σήμερα, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, τον Γενικό Γραμματέα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και τέως Πρόεδρο του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Γάκη.

Ο κ. Γάκης ενημέρωσε τον κ. Καλαφάτη για το έργο του, στην τριετή θητεία του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και ειδικότερα για όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την ανάδειξη του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης σε σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδας. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις παρεμβάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να επεκταθεί ο ορίζοντας δράσης του Οργανισμού.

Ο κ. Καλαφάτης ζήτησε να ενημερωθεί με λεπτομέρειες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων του Μεγάρου στη Θεσσαλονίκη, τις δράσεις για Άτομα με Αναπηρίες, όπως το μνημόνιο συνεργασίας με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και τη συμμετοχή του Οργανισμού στο Ταμείο Ανάκαμψης για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας στους χώρους παραγωγής θεαμάτων και τη δημιουργία σύγχρονου στούντιο ηχογραφήσεων για μικρά και μεγάλα μουσικά σύνολα.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών συνεχάρη τον κ. Γάκη για το παραγωγικό του έργο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσει για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης  Τσίπρας: «Η αναποτελεσματικότητα του κράτους οφείλεται και σε φαινόμενα εκτεταμένης διαφθοράς» (ΦΩΤΟ)