Αποστολία Ζώη: «Ενα βράδυ είπα τα θέματά μου στον Βασίλη Καρρά και μου έγραψε επί τόπου ακυκλοφόρητο τραγούδι»

Αποστολία Ζώη

Του ευχήθηκε να επιστρέψει σιδερένιος

Μια αποκάλυψη από το παρελθόν, η οποία αφορά τον Βασίλη Καρρά, έκανε η Αποστολία Ζώη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣού”.

Οπως είπε η Αποστολία Ζώη στις δηλώσεις της: «Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε “τι κάνεις μικρή;” και του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι».

Πρόσθεσε επίσης: «Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το έχω βγάλει το τραγούδι. Πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα».

Αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του, η Αποστολία Ζώη είπε: «Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα σοβαρό. Κι αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι όλα περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος».

Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με γνωστό καλλιτέχνη. «Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο κι όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω», είπε κλείνοντας.

Πηγή φωτό: Instagram (apostoliazoi)