Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιο του με το MEGA

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κατηγορηματικός ο παρουσιαστής

O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε σήμερα (24/10) μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή για τα επαγγελματικά του σχέδια και για την λήξη του συμβολαίου του με το MEGA.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο θέμα μετά και την 3ετή επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Είναι ρίσκο να θέσεις τον εαυτό σου εκτός. Ή πας και κλείνεις, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αυτά που κάνω εγώ δηλαδή ως επαγγελματίας ή περιμένεις», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα του MyRadio.

«Εμένα λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με το MEGA. Μπορώ να ξεκινήσω συζητήσεις και να κλείσω από τώρα με το κανάλι ή με άλλον ή να περιμένω το καλοκαίρι, να πω στο MEGA ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σας, να μείνω εκτός και να περιμένω προτάσεις», εξηγεί ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σοκαριστικές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

«Εκεί γίνεται πλειοδοσία αλλά αυτό προϋποθέτει ότι είσαι πάρα πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου. Μπορεί να τους τσαντίσεις ή να τους πετύχεις πάνω στη διεκδίκηση να ξενερώσει κάποιος και να μείνεις χωρίς δουλειά», αναφέρει στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Η υπέρτατη έκφραση επαγγελματικής αυτοπεποίθησης είναι να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Δεν είναι να ζητήσω δική μου εκπομπή, όλοι αυτό νομίζουν ότι θα κάνω.

Το βασικό είναι να μην επαναπαυθώ, να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Καλύτερα να το πηγαίνω χρόνο-χρόνο», εξομολογείται στον αέρα του MyRadio ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (d_ougarezos)