Κατερίνα Καινούργιου σε Χάρη Ρώμα: «Τι έπαθε μαζί μου η Τζόυς Ευείδη;»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος σήμερα (19/5) στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στην Τζόυς Ευείδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον ηθοποιό για την ανάρτηση που έκανε η Τζόυς Ευείδη για την ίδια, λόγω της στενής φιλίας που τους συνδέει.

«Στενοχωρήθηκα, λέω τι έπαθε; Αγαπάει τις γυναίκες, έτσι δεν είναι;» ρώτησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου τον Χάρη Ρώμα που βρέθηκε στην εκπομπή της.

Κ.Γ.: Την Τζόυς την βλέπεις; Μιλάτε; Τι έπαθε μαζί μου καλέ; Καλά είναι; Γιατί έγραφε κάτι περίεργα στο Facebook.
Χ.Ρ.: Δεν έχω ιδέα. Θα την πάρω τηλέφωνο να την ρωτήσω.
Κ.Γ.: Μου είναι τόσο συμπαθής.
Χ.Ρ.: Είναι υπέροχη.

Κ.Γ.: Ξαφνικά έπαθε κάτι μαζί μου και λέω για ποιον λόγο;
Χ.Ρ.: Ίσως ξέρεις να είναι μια μικρή παρεξήγηση. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Εκπέμπει αυτήν την αλήθεια.
Κ.Γ.: Ειλικρινά την έχουμε φιλοξενήσει τόσες φορές. Στενοχωρήθηκα, λέω τι έπαθε; Αγαπάει τις γυναίκες, έτσι δεν είναι;
Χ.Ρ.: Πάρα πολύ. Θα της μιλήσω για αυτό μιας και το ανέφερες κι είναι νοήμων άνθρωπος.

Κ.Γ.: Κι εγώ λίγο τσαντίστηκα, απάντησα κι είπα δεν έπρεπε.
Χ.Ρ.: Θεωρώ ότι τέτοιου είδους παρεξηγήσεις πρέπει να λύνονται.
Κ.Γ.: Είναι καλά πάντως ε;
Χ.Ρ.: Πολύ καλά.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις των δυο γυναικών διαταράχθηκαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής της για ένα θέμα που αφορά τις γυναίκες και σχετίζεται με τις δύσκολες μέρες του μήνα.

«Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, στο κοντρόλ είναι πολλοί άντρες. Πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό. Πιεζόμαστε, δεν είναι δυνατόν αυτός ο πόνος. Δεν έχω νεύρα, γιατί έχω χαπακωθεί. Γελάτε, γιατί δεν ξέρετε τι τραβάμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η Τζόυς Ευείδη με αφορμή τα λεγόμενα της παρουσιάστριας έγραψε στο Facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν πάει».

Μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε την ανάρτηση της ηθοποιού και έγραψε: «Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ».