Δευτέρα του Πάσχα επιστρέφει στις οθόνες το Survivor All Star

Survivor All Star

Ασχημα νέα για τον Σπύρο Μαρτίκα

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά αυτή τη στιγμή, Μαρτίκας και Κωνσταντινίδης είναι οι δύο επικρατέστεροι για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Στις ψηφοφορίες της ερχόμενης εβδομάδας κάθε ομάδα που θα σημειώνει μία ήττα από τις 3 ασυλίες, πρέπει να αναδείξει έναν υποψήφιο. Κοινώς, δεν θα ισχύσει ο κανόνας των δύο υποψηφίων στην ομάδα που γνωρίζει τη δεύτερη ήττα.

Δύο υποψήφιοι θα προκύπτουν μόνο σε περίπτωση ισοψηφίας, όπως συνέβη και στην πρώτη ψηφοφορία των Διασήμων με Καραγκούνια και Κωνσταντινίδη. Ο επικρατέστερος παίκτης αποχώρησης ανάμεσα σε Μαρτίκα και Κωνσταντινίδη, φαίνεται ότι είναι ο πρώτος. Η ώρα του Σπύρου Μαρτίκα για να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα πλησιάζει.

Πότε τελειώνει το ριάλιτι

Τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, έχουν υπάρξει φήμες ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται να ισχύει.

Όντως οι παίκτες που έχουν αποβληθεί (Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Γιωρίκας Πιλίδης, Ηλίας Γκότσης, Αφροδίτη Σκαφίδα) είναι αρκετοί, ενώ μετράμε και δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις (Βρισηίδα Ανδριώτου, Στάθης Σχίζας). Στο σύνολο, δηλαδή, επτά συμμετέχοντες έχουν φύγει χωρίς τον παραδοσιακό τρόπο που ορίζουν οι κανονισμοί.

Στόχος, όμως, της παραγωγής αλλά και του ΣΚΑΪ, είναι το «Survivor All Star» να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, τον Ιούλιο. Η εξίσωση βγαίνει, αφού μετράμε 18 παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Αν αναλογιστούμε ότι στον ημιτελικό του Γαλατσίου θα φτάσουν οι τέσσερις και ότι κάθε εβδομάδα βλέπουμε μία αποχώρηση, αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες 14 εβδομάδες, τρεισήμισι μήνες δηλαδή, θα έχουμε τηλεοπτική συντροφιά το «Survivor».

Ακόμη κι αν προς το τέλος δούμε διπλές αποχωρήσεις, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, το φορμάτ θα ρίξει αυλαία περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Το επόμενο διάστημα, πάντως, τα βλέμματα θα τραβήξει το πάρτι της ένωσης. Τη Δευτέρα του Πάσχα, το παιχνίδι θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει. Θα παρακολουθήσουμε τρεις αγώνες ασυλίας, μία αποχώρηση και θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πάρτι.

Οι παίκτες έχουν ήδη επιλέξει τα τραγούδια τους. Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε, θα τραγουδήσουν και μετά το πάρτι θα μένουν στις ίδιες καλύβες. Ωστόσο, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως Μπλε και Κόκκινοι με την τράπουλα να ανακατεύεται και νέες συμμαχίες να χτίζονται.