Σασμός: Μπαίνει στην φυλακή ο Παύλος

Σασμός

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός.

Ο Σασμός με την δυνατή πλοκή του και φέτος σαρώνει στους πίνακες της τηλεθέασης.

Την ίδια στιγμή, Με άγριες διαθέσεις έχει έρθει ο νέος εισαγγελέας στην Άνω Ποριά και το μέλημά του είναι να βάλει μια τάξη στα πράγματα.

Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει έφοδο στο οινοποιείο που διατηρεί πλέον ο Παύλος δίχως όμως να ενημερώσει τον Αντώνη ή κάποιον άλλον.

Έτσι, με τον Αντώνη, τον Γιώργο και τον Μύρο βρίσκονται στο οινοποιείο και αποφασίζουν να μπουκάρουν με εντολή του εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει το TiVi Σίριαλ, δεν θα βρουν τίποτα με τον Γιακωβάκη να αρχίζει να ξηλώνει τους τοίχους για να αποκαλύψει ότι υπήρχαν κρυμμένα όπλα.

Δίχως δεύτερη σκέψη συλλαμβάνει τον Παύλο, παρότι ο Αντώνης του τονίζει ότι αποκλείεται ο Βρουλάκης να έχει εμπλακεί σε κάτι τέτοιο.

Παρότι και ο ίδιος εισαγγελέας αυτό πιστεύει, κρατάει μια πιο ψυχρή στάση κουνώντας το δάχτυλο στον Αντώνη ότι είναι αρκετά επιεικής με τους δικούς του ανθρώπους.

Σύσσωμη η Άνω Ποριά περνά από το τμήμα όπου κρατείται ο Παύλος και σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ η Καλλιόπη είναι εκείνη που τον διαβεβαιώνει ότι θα σταθούν όλοι δίπλα του.

Διαβάστε επίσης  Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/5)

Ο Βαγγέλης έχοντας μάθει τα νέα ενημερώνει την Εύα να διορθώσει ό,τι έκανε αφού ο Παύλος δεν ευθύνεται για τίποτα. Κάτι που όντως κάνει! Στέλνει ένα ανώνυμο γράμμα στον Γιακωβάκη λέγοντάς του ότι ο Παύλος είναι αθώος.

«Ο Παύλος Βρουλάκης είναι αθώος. Άφησέ τον ελεύθερο και θα σου πω την αλήθεια! Ένας φίλος…». Η Νάντια επιστρέφει και διεκδικεί την περιουσία των Σταματάκηδων

Στην Άνω Ποριά επιστρέφει και η Νάντια έπειτα από εντολή του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει. Τα πρώτα άτομα που θέλει να συναντήσει είναι ο Μαθιός και η Βασιλική αλλά μόλις μάθει όσα έχουν γίνει θα ζητήσει εκδίκηση.

Ιδίως όταν έμαθε ότι ο Νικηφόρος είναι νεκρός και πατέρας της είναι ο Στεφανής Σταματάκης!

Αποφασίζει, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το TiVi Σίριαλ να διεκδικήσει την περιουσία αφού πρώτα έχει κατηγορήσει την Βασιλική ότι της απέκρυψε την αλήθεια για να μην έχει κανένα δικαίωμα στην περιουσία. Παρότι ακούει ό,τι ακούει, η Βασιλική ανοίγει για άλλη μια φορά την αγκαλιά της και την αποδέχεται!