Σασμός: Ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος σχεδιάζουν την τέλεια εκδίκηση

Σασμός

Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός που και φέτος σαρώνει στην τηλεθέαση.

Στα επόμενα επεισόδια στην σειρά Σασμός, η εκρηκτική κατάσταση στην Άνω Ποριά κορυφώνεται καθώς έχει βρεθεί το πτώμα του Λαζάρου και ο κλοιός γύρω από τους Σταματάκηδες σφίγγει απελπιστικά.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος σχεδιάζουν την τέλεια εκδίκηση με συνεργούς τους φίλους τους Μουντάκηδες και ανατινάζουν το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής καθώς τους θέλουν και τους δύο νεκρούς.

Η έκρηξη στο σπίτι του Ματθαίου και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες για να βρει τον φονιά του Λαζάρου πριν χυθεί κι άλλο αίμα.

Καθώς δεν βρίσκεται κανένα στοιχείο που να συνδέει την Καλλιόπη με το φόνο του Λάζαρου η Βασιλική είναι αποφασισμένη να ομολογήσει και να πάρει πάνω της όλη την ευθύνη για το φονικό.

Ενώ η Αργυρώ εξοργισμένη από τη στάση του Αστέρη που αρνείται να καταδώσει τον Μαθιό και να φύγουν από την Κρήτη του ζητά να χωρίσουν.

Η πρόθεση του Αντώνη να πάρει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λαζάρου πανικοβάλλει τον Μαθιό που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει. Τρέμει στην ιδέα πως η Βασιλική θα ομολογήσει τον φόνο του Λάζαρου και αποφασίζει να πάρει πάνω το έγκλημα.

Ο Μαθιός αποχαιρετά με τον τρόπο του τον Αστέρη και τη Βασιλική έχοντας πάρει οριστική απόφαση να παραδοθεί. Η Βασιλική και η Καλλιόπη αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έγινε όπως και ο Μανόλης , ο οποίος είχε δει τον Μαθιό στο χωριό την ώρα του φόνου και ξέρει πολύ καλά πως για αυτό το φονικό είναι αθώος.

Αυτή τη φορά ένα αποφασισμένος να μην δειλιάσει όπως δείλιασε με τη δολοφονία του Στεφανή και πηγαίνει στην αστυνομία για να καταθέσει πως τον είχε δει στο χωριό και ότι η ομολογία του είναι ψεύτικη.