Σασμός: Στο νοσοκομείο οδηγούνται Αργυρώ και Αστέρης

Σασμός

Οι αρραβώνες τινάζονται στον αέρα

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά Σασμός που θα προβληθεί για τρίτη χρονιά τον Αlpha.

Ο Αστέρης µε την Αργυρώ αποφασίζουν να αρραβωνιαστουν παρουσία όλων των αγαπημένων του προσώπων. Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Παύλου να φέρει τον πολυπόθητο Σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες δείχνουν να αποδίδουν, αφού όλοι πια καταλαβαίνουν πως το µίσος µόνο σε θανάσιμα μονοπάτια τούς οδηγεί. Και ενώ οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες προετοιμάζονται για τους αρραβώνες του Αστέρη και της Αργυρώς, ο Αντρέας έχει εντελώς διαφορετικά σχέδια.

Όπως γράφει το περιοδικό MYt για τον «Σασμό», από την πρώτη στιγμή που κατέφθασε στην Άνω Ποριά και ενημερώθηκε για αυτή τη σχέση έγινε έξαλλος, δίνοντας στον εαυτό του έναν όρκο. Να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους χωρίσει και να εκδικηθεί µε κάθε τρόπο τους Σταµατάκηδες, τους οποίους και θεωρεί υπεύθυνους για όλα τα δεινά και τις συμφορές που βρήκαν την οικογένειά του.

Έτσι, αμέσως μόλις μαθαίνει πως η Αργυρώ πρόκειται να ανταλλάξει βέρες µε τον Αστέρη, τρελαίνεται και αποφασίζει να διαλύσει τα σχέδιά τους. Χωρίς να χάνει χρόνο, δύο ημέρες πριν από το μεγάλο γλέντι των αρραβώνων επισκέπτεται τη γιαγιά Ειρήνη λέγοντάς της πως οι αρραβώνες θα γίνουν µόνο πάνω από το πτώμα του. Η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και γρήγορα οι τόνοι ανεβαίνουν.

Διαβάστε επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός προσπαθεί να προσεγγίσει μάταια τον Αστέρη

Παρότι ο Αντρέας γνωρίζει πως η υγεία της γιαγιάς είναι κλονισμένη, συνεχίζει να την πιέζει. Όσο και αν εκείνη προσπαθεί να τον πείσει πως δεν του πέφτει λόγος και πρέπει να αφήσει την Αργυρώ να γίνει ευτυχισμένη, ο Αντρέας δεν ακούει το παραμικρό. Με την επιμονή και τις φωνές του φτάνει στα όριά της τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία, ύστερα από λίγο, καταρρέει. Η καρδιά της, µην αντέχοντας άλλο τις εντάσεις, την προδίδει µε αποτέλεσμα να παθαίνει έμφραγμα και να πέφτει στο πάτωμα.

Στη συνέχεια, στη σειρά «Σασμός», η γυναίκα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή, µε τη Μαρίνα και την Αργυρώ να µην σταματούν να αγωνιούν για αυτή. Συνειδητοποιώντας πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, πανικοβάλλονται και ελπίζουν µόνο σε ένα θαύμα.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Αργυρώ συντετριμμένη ενημερώνει τον Αστέρη πως οι αρραβώνες τους ακυρώνονται, µε εκείνον να σέβεται απόλυτα αυτή της την επιθυμία. Ξέρει πως για όλα υπεύθυνος είναι ο Αντρέας, αφού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην Κρήτη ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ωστόσο, το µόνο που απασχολεί περισσότερο τη δεδομένη στιγμή τόσο τον ίδιο όσο και την Αργυρώ είναι το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση µε τη γιαγιά Ειρήνη.

Πηγή: enikos.gr