Σάστισε η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – «Πλάκα μας κάνεις;»

Μενεγάκη

Η μοναδική αντίδραση της παρουσιάστριας

Η εκπομπή του Mega “Fishy” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ξεκίνησε σήμερα με τον ηθοποιό να υποδέχεται την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο.

Οι δυο τους σε μία πολύ φιλική συζήτηση μίλησαν για το πως καταφέρνει η λαμπερή παρουσιάστρια να συνδυάζει την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική. Μία συγκεκριμένη ατάκα έκανε την Ελένη Μενεγάκη να σαστίσει και στη συνέχεια να βάλει τα γέλια.

«Στο πρώτο παιδί όλα είναι καινούρια. Είσαι άπειρος, δοκιμάζεσαι και κάνεις πιο πολλά λάθη. Παίρνει το πρώτο παιδί όλη την αγάπη. Παρόλα αυτά εξελίσσεσαι και γίνεσαι κι εσύ καλύτερος γονιός. Από την αρχή βάζουμε το 100% μας, αλλά μέσα από τα λάθη μας προχωράμε.

Ο γονιός ότι είναι να μαθητεύσει, ξεκινά με το πρώτο παιδί που θα κάνει. Από εκεί ξεκινά με μηδενική εμπειρία και πολλή αγάπη».

Για το πως συνδύασε την προσωπική της ζωή με το απαιτητικό της πρόγραμμα ανέφερε: «Ήθελα πολύ το ένα και το άλλο… Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα, αλλά δεν νιώθουν έτοιμες για ένα παιδί. Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 δεν θέλω να κάνω παιδί, μπορεί στα 40 να θέλει.»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι ανήκεις στον μέσο όρο σε σχέση με τη μέση γυναίκα. Η επαγγελματική σου ζωή είναι πάρα πολύ έντονη κι έχεις κάνει αρκετά παιδιά.

Σε σχέση με την Ελλάδα μιλάμε πάντα και ζωή να έχουν κι άμα θέλεις να κάνεις άλλα τόσα».

Η Ελένη Μενεγάκη είχε μοναδική αντίδραση με αυτό το σχόλιο κι αφού γέλασε, αποκρίθηκε: «Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;»

Πηγή: zappit.gr