Ξεσπάθωσε κατά του Κανάκη η Σκορδά – «Είναι δυνατόν να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι;»

Σκορδά

Αναφορά στον Αντώνη Κανάκη και το κείμενο που έγραψε εναντίον του ο Χρήστος Νικολαΐδης έκανε σήμερα (8/3) στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στον παρουσιαστή.

«Στις τραγωδίες δεν μπορεί να υπάρξει ψυχραιμία, ζούμε μια τραγωδία και από όλες τις πλευρές δεν υπάρχει ψυχραιμία. Ακούγοντας αυτόν τον άνθρωπο τώρα που είναι δημοσιογράφος, από την Θεσσαλονίκη. Δεν είναι δημοσιογράφος του γραφείου, είναι ένας δημοσιογράφος που είναι εκεί και έκανε μια ανατριχιαστική περιγραφή εικόνας.

Δείτε επίσης: Χρήστος Νικολαΐδης σε Αντώνη Κανάκη: “Γελοίε τυπάκο, που έγινες εκατομμυριούχος ως διασκεδαστής”

Έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για να τα μάθουμε. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Είναι δυνατόν ο Κανάκης να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι, όταν στην εκπομπή του παίζει αυτά τα ρεπορτάζ; Πολλές φορές μπορεί να μη λέμε ονόματα αλλά έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένα αποσπάσματα.

Υπάρχουν δημοσιογράφοι 30, 50, 60 ετών μέσα στο κρύο και τη ζέστη με το μικρόφωνο, συναισθηματικά φορτισμένοι που πρέπει να βγάλουν την είδηση. Υπάρχουν παρουσιαστές, σχολιαστές όλοι δημοσιογράφοι. Και εγώ δημοσιογράφος θα μπορούσα να λέγομαι, αλλά ντρέπομαι. Ντράπηκα να ζητήσω αυτόν τον τίτλο, από ντροπή δεν το έκανα».