Σκορδά για Μαγγίρα: “Μπήκε στο κομμάτι των παρουσιαστριών και μπήκε δυναμικά και με συνέπεια”

Σκορδά

Τα σχόλια για την παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Φαίη Σκορδά εξέφρασε την δική της άποψη για την Μπέττυ Μαγγίρα.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα στο Fay’s Time με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την εικόνα της.

«Όπως ο Μουτσινάς έχει ένα δικό του στυλ να παρουσιάζει, να κάνει stand-up comedy και να τραγουδάει, μία τέτοια κατηγορία θεωρώ ότι είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα. Και το κάνει με τα δύο πόδια μέσα, δηλαδή μπήκε στο κομμάτι των παρουσιαστριών και μπήκε δυναμικά και με συνέπεια», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν είπε «άντε λίγο να ακουμπήσω, να πάρω κάποια χρήματα για μια χρονιά». Το κάνει με συνέπεια, ασχολείται, αυτοσαρκάζεται, απαντάει, μπλέκεται, χώνεται, μιλάει, ανεβάζει stories. Το κάνει όπως πρέπει, για να κερδίσει ίσως και λίγο τον χρόνο που έλειπε. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ το πώς το κάνει», τόνισε η παρουσιάστρια στη συζήτηση με τους συνεργάτες της στο πάνελ του Fay’s Time.

«Είναι χιούμορ, τέλος. Όποιος δεν βλέπει το χιούμορ σε όλο αυτό, στα trailers… είναι όλο θεατρικό», επισημαίνει η Φαίη Σκορδά.

«Αν κάποιος είναι 5 ή 10 χρόνια στον χώρο και στηρίζεται στην κλειδαρότρυπα για να υπάρχει, θα πρέπει κάθε μέρα να βασιστεί σε αυτό. Αν θέλεις να είσαι 30 χρόνια στον χώρο, δεν μπορείς να στηριχτείς στην κλειδαρότρυπα. Πόση κλειδαρότρυπα πια;

Εγώ εκτιμώ ότι θα μπορούσε να το κάνει πασάλειμμα, ότι «εγώ είμαι κάτι άλλο». Αλλά από τη στιγμή που είπε ότι θα το κάνει, το κάνει σωστά, χωρίς να μιμείται κανέναν άλλο», σχολίασε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.