Τσουρός για Σκορδά: “Της δόθηκε μια παραπάνω μαχαιριά με όλο αυτό που έγινε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κώστας Τσουρός

Τα όσα σχολίασε ο παρουσιαστής

Η επιλογή του ΣΚΑΪ να βγάλει κανονικά την εκπομπή “Fay’s Time” παρά την απουσία της Φαίης Σκορδά, λόγω του θανάτου του πατέρα της, σχολιάστηκε έντονα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στο θέμα αυτό, αναφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2 και ο Κώστας Τσουρός μέσα από τη δική του εκπομπή.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» είπε πως θεωρεί ότι δε φέρθηκαν με τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στην παρουσιάστρια.
«Νιώθω λίγο, ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στη Φαίη Σκορδά την ημέρα που έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή. Βγήκε η εκπομπή με την καρέκλα, που όντως ήταν σαν μνημόσυνο, όπως είπε και η Σταματίνα. Με τους συνεργάτες της μουδιασμένους, με ύφος “τι κάνουμε εδώ” και τους έβαλαν και αυτούς σε μια θέση άβολη, και νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει από την πλευρά του καναλιού περισσότερη ενσυναίσθηση προς αυτό που συνέβη στη Φαίη εκείνη τη μέρα.

Η Φαίη δεν πήγε στην εκπομπή μια εβδομάδα, και καλά έκανε. Έχασε τον πατέρα της και μπορεί να μην ήταν έτοιμη ψυχολογικά. Αλλά, την πρώτη μέρα, που μαθαίνει η παρουσιάστρια της εκπομπής ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή και είναι ράκος, θα μπορούσε να μη βγει για μια μέρα. Και τις επόμενες μέρες, τα παιδιά να κάνουν την εκπομπή χωρίς να έχουν την καρέκλα, λες και έχουν το καντήλι στην καρέκλα της.

Είναι θέμα ενσυναίσθησης του καναλιού προς τον άνθρωπο που είναι παρουσιαστής εκεί. Τα κανάλια προφανώς είναι επιχειρήσεις αλλά φαντάζομαι ότι μια μέρα δε θα γίνει κάτι αν παίξει κάτι άλλο στη θέση της Φαίης.

Διαβάστε επίσης  Καινούργιου εναντίον Σκορδά: "Εγώ δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ πρόσφατα, είδαμε σε άλλη εκπομπή να υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα λίγο πριν αρχίσει, και το κανάλι αμέσως είχε τα αντανακλαστικά να βγάλει κάτι άλλο. Κι εκεί που το ήξεραν από τα ξημερώματα, δεν είχαν τα αντανακλαστικά; Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ως προς την ενσυναίσθηση του καναλιού προς τη Φαίη» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Και λίγο μετά συμπλήρωσε, «Επειδή έχω συνεργαστεί με τη Φαίη, ξέρω ότι τον λάτρευε. Ήταν πολύ δεμένη μαζί του. Μιλήσαμε και λίγο με μηνύματα. Δεν ήταν και στην καλύτερη φάση της και νομίζω ότι της δόθηκε μια επιπλέον μαχαιριά με αυτό που έγινε».

Πηγή: tlife.gr