Συγκινημένη στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά – «Ηταν ένας υπέροχος μπαμπάς και άνθρωπος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίη Σκορδά

Μίλησε με τρυφερά λόγια για την απώλεια του πατέρα της

Στην εκπομπή της, «Fay’s Time», επέστρεψε σήμερα η Φαίη Σκορδά, μετά τη ξαφνική απώλεια του πατέρα της την προηγούμενη Δευτέρα (29/1).

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, τους συνεργάτες της και τον σταθμό, ενώ σε ένα σημείο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς μιλούσε για τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα.
«Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Εδώ είμαι… » είπε αρχικά φανερά συγκινημένη και συνέχισε: «Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε, που δείχνετε ότι τόσα χρόνια κάνετε παρέα. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου και όπως υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον. Εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον, και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ που μου έδωσε και τον χρόνο και έχοντας εσάς το κυριότερο προχωράμε».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον πατέρα της δεν κατάφερε να κρύψει τη θλίψη της: «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς, σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν και άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα. Οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές, είτε τις περιμένεις είναι απώλειες, και δεν έχουν ηλικία, δεν ζυγίζονται. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί υπάρχουν και παιδιά που είναι στο στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους που είναι δύσκολα, οπότε γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στην εκπομπή μας».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της είπε: «Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ, εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ».

«Μπαμπάκα μου σε αγαπώ»

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τα παλιά με τον πατέρα της και έγραψε απλά: «Μπαμπάκα μου σ’ αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου σε ηλικία 72 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της παρουσιάστριας υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, χωρίς ωστόσο, να μπορέσουν να τον επαναφέρουν, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι.