Μην τρώς τον “παπά” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «παπάς» είναι ίσως το πιο γνωστό τζογαδόρικο «παιχνίδι», που παίζεται στους ελληνικούς δρόμους, για πάρα πολλές δεκαετίες. Η μέθοδος και το στήσιμο του «παπά» έχουν αποτυπωθεί με μεγάλη επιτυχία, στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, ειδικά στην ταινία «Η χαρτοπαίχτρα» με την Ρένα Βλαχοπούλου. Η σκηνή μέσα στο κρατητήριο με την καθωσπρέπει χαρτοπαίχτρα να […]

Ο «παπάς» είναι ίσως το πιο γνωστό τζογαδόρικο «παιχνίδι», που παίζεται στους ελληνικούς δρόμους, για πάρα πολλές δεκαετίες.

Η μέθοδος και το στήσιμο του «παπά» έχουν αποτυπωθεί με μεγάλη επιτυχία, στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, ειδικά στην ταινία «Η χαρτοπαίχτρα» με την Ρένα Βλαχοπούλου. Η σκηνή μέσα στο κρατητήριο με την καθωσπρέπει χαρτοπαίχτρα να πείθεται από τους μάγκες του υπόκοσμου να παίξει τον «παπά» είναι πλέον κλασική….


Κρίση και ανεργία; Ισως εδώ οφείλεται το γεγονός, ότι τα παράνομα τυχερά παιχνίδια επανέρχονται στους τουριστικούς δρόμους της Αθήνας.
Μάλιστα η απάτη είναι τόσο καλά στημένη που οι δήθεν θαμώνες είναι και αυτοί στο κόλπο καθώς αναμιγνύονται μεταξύ των ανυποψίαστων θυμάτων τους.
Ο «παπατζής» προτρέπει να ποντάρεις 50€ ενώ με την τακτική της ταχύτητας τα πενηντάευρα μπαινοβγαίνουν στις τσέπες των μελών της στημένης απάτης.

Δείτε την δράση στο βίντεο του Life-Events.gr