Σοκαριστικό βίντεο: Πύθωνας πέντε μέτρων πέρασε από στέγη σπιτιού

Αυστραλία πύθωνας

Πρόβαλε από τα δέντρα το κεφάλι του

Αντιμέτωπη με ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε μια οικογένεια στην Αυστραλία, καθώς την ώρα που έτρωγε το μεσημεριανό της, ένας πύθωνας πέντε μέτρων πέρασε από την σκεπή του σπιτιού της.

Το βίντεο από την Αυστραλία με τον πύθωνα έχει γίνει viral στο Tik Tok και μετράει περισσότερες από 12 εκατ. προβολές. Στα πλάνα φαίνεται το τεράστιο ερπετό να ελίσσεται στη στέγη και να έχει απλωθεί πάνω σε ένα δέντρο, με το κεφάλι του να ξεπροβάλλει μέσα από τα κλαδιά.

Βέβαια, όσοι ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα φάνηκαν να αντιμετωπίζουν… ψύχραιμα την επίσκεψη του πύθωνα. Όπως ήταν φυσικό, τρόμαξαν την ώρα που ξεπρόβαλλε το κεφάλι του από τα κλαδιά και τους κοίταξε, με ένα κοριτσάκι να τρέχει έντρομο και να φωνάζει.

«Είναι φρικιαστικό ε;», ακούγεται να λέει η γυναίκα που τραβάει το βίντεο, με μια άλλη δίπλα να σχολιάζει και να γελάει, πιθανότατα από την αμηχανία της. «Πώς θα τον απομακρύνουμε;», αναρωτιέται το παιδί με μια γυναίκα να του απαντά: «Δεν θα τον απομακρύνουμε».

Διαβάστε επίσης  Viral βίντεο: Ανδρας δίνει νερό σε διψασμένο φίδι

«Μόνο στην Αυστραλία θα δείτε ένα φίδι μήκους 5 μέτρων στα προάστια», γράφει η λεζάντα του βίντεο στο Tik Tok, με τους χρήστες να εκφράζουν τη φρίκη τους στα σχόλια ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι δεν θέλουν να επισκεφθούν ποτέ την Αυστραλία.

@iamiandyi

Only in Australia will you see a 5 metre long Carpet Snake in the suburbs. PART 2 now available! #snake #onlyinaustralia🇦🇺 #sellthehouse

♬ original sound – Andrew Anthony

Ένας ερπετολόγος, ο Snake Catcher Dan, προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν τέτοια θηριώδη ερπετά, επειδή μπορεί να δαγκώσουν αν νιώσουν ότι απειλούνται, αν και υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

«Οι πύθωνες αυτού του είδους έχουν 80 έως 100 μικρά δόντια, αλλά ένας μεγαλύτερος μπορεί να προκαλέσει ζημιά αν σας πιάσει στα χέρια του», εξηγεί ο Snake Catcher Dan.