Σε εξέλιξη η β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος γκόλμπολ

Αυλαία σήμερα στους αγώνες που διεξάγονται στη Νέα Σμύρνη Με τη συμμετοχή πέντε ανδρικών ομάδων (Κεραυνός, Πυρσός, Ήφαιστος, Πειρατές, Κλειώ) και ισάριθμων γυναικείων (Όμηρος, Πυρσός, Κεραυνός, Ήφαιστος, Κλειώ), διεξάγεται την Παρασκευή 20 Απριλίου η β` φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος γκόλμπολ. Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και ο Πολιτιστικός & […]

Αυλαία σήμερα στους αγώνες που διεξάγονται στη Νέα Σμύρνη

Με τη συμμετοχή πέντε ανδρικών ομάδων (Κεραυνός, Πυρσός, Ήφαιστος, Πειρατές, Κλειώ) και ισάριθμων γυναικείων (Όμηρος, Πυρσός, Κεραυνός, Ήφαιστος, Κλειώ), διεξάγεται την Παρασκευή 20 Απριλίου η β` φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος γκόλμπολ. Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης. Η τελετή λήξης και η απονομή μεταλλίων θα γίνει σήμερα.

Παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα, διεξάγεται και σεμινάριο διαιτησίας γκόλμπολ LEVEL 1. Στόχος του σεμιναρίου, το οποίο γίνεται από εισηγήτρια της IBSA, η επιμόρφωση των διαιτητών του αθλήματος.

Το παρών στους αγώνες δίνουν στελέχη της Παραολυμπιακής Επιτροπής και άλλων Ενώσεων, ενώ χθες παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Φώτης Μπίμπασης, Αντιπρόεδρος Πράσινου Ινστιτούτου και μέλος της Παραολυμπιακής Επιτροπής.