Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα (10/11) στον δήμο Νεάπολης Συκεών

αιμοδοσία

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις υπόλοιπες ημέρες

Με επόμενη στάση τη Νεάπολη συνεχίζεται από σήμερα η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς, που διοργανώνει για τέταρτη φορά μέσα στο έτος ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, έχοντας ήδη ολοκληρωθεί νωρίτερα το μεσημέρι η αιμοδοσία στον Αγ. Παύλο.

Εθελοντική αιμοδοσία: Μετά τις Δ.Ε. Πεύκων και Συκεών, όπου συγκεντρώθηκαν 56 και 217 μονάδες αίματος, αντίστοιχα, οι κινητές μονάδες αιμοληψίας των νοσοκομείων βρίσκονται από σήμερα στη Νεάπολη, υποδεχόμενα τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την προσφορά ελπίδας και ζωής.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές και οι εθελόντριες μπορούν να προσέρχονται σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη, περ. Στρεμπενιώτη) έως και τις 8 μ.μ.

Η εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, η οποία έχει αγκαλιαστεί από την κοινωνία τους συλλόγους και τους φορείς της, ολοκληρώνεται μεθαύριο Σάββατο σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης // 10 π.μ.-8 μ.μ.
(Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη, περ. Στρεμπενιώτη)

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης // 9 π.μ.-2 μ.μ.
(Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη, περ. Στρεμπενιώτη)

Παράλληλα με τις εθελοντικές αιμοδοσίες, εξελίσσεται και εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τη δωρεά οργάνων σώματος, αιμοπεταλίων και μυελού των οστών, αλλά και προς τα νέα ζευγάρια, για την ψύξη και διατήρηση βλαστοκυττάρων στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», με το οποίο ο δήμος Νεάπολης-Συκεών έχει μόνιμη συνεργασία.