Καλή εμφάνιση για τον Κωνσταντίνο Πετράκη

Την Παρασκευή διεξάγεται το δεύτερο αγώνισμα του Έλληνα πρωταθλητή Στην παρθενική του εμφάνιση σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στη PyeongChang, ο Κωσταντίνος Πετράκης κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο αγώνισμα του Snowboard Cross που συμμετείχε. Ο Πετράκης πραγματοποίησε δύο διαδρομές κατάταξης. Η πρώτη σε χρόνο 1:10.00 και η  δεύτερη στα 1:08.71 χάνοντας μόλις για ένα δευτερόλεπτο […]

Την Παρασκευή διεξάγεται το δεύτερο αγώνισμα του Έλληνα πρωταθλητή

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στη PyeongChang, ο Κωσταντίνος Πετράκης κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο αγώνισμα του Snowboard Cross που συμμετείχε. Ο Πετράκης πραγματοποίησε δύο διαδρομές κατάταξης. Η πρώτη σε χρόνο 1:10.00 και η  δεύτερη στα 1:08.71 χάνοντας μόλις για ένα δευτερόλεπτο την πρόκριση τους 16. Στους συνολικά 22 αθλητές από 13 χώρες τερμάτισε στην 19η θέση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σάιμον Πάτμορ από την Αυστραλία, το αργυρό ο Μάνουελ Ποζέρλε από την Ιταλία και το χάλκινο ο Μάικ Μάϊνορ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης
Παναγιωτόπουλος στο ΝΑΤΟ: "Η Τουρκία δεν είναι σε θέση να ζητά διάλογο"

Για την προσπάθεια του ο Πετράκης τόνισε σε δηλώσεις του: «Υπήρχε μεγάλη πίεση αλλά ήταν ένας μαγικός αγώνας. Τη  δεύτερη διαδρομή την πίεσα περισσότερο για να πάω πιο δυνατά. Αλλά είχα μια ατυχία και γλίστρησα λίγο σε ένα σημείο και αυτό μου στοίχησε χρόνο. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είναι ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός και δεδομένου ότι συμμετέχω για πρώτη φορά πήγα αρκετά καλά».
Τέλος, το δεύτερο αγώνισμα στο οποίο συμμετέχει ο Πετράκης, Bank Slalom, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

Πηγή: www.paralympic.gr