Η ΟΣΕΚΑ συμμετείχε στο EcoFest 2021 – Παρουσία ανθρώπων του αθλητισμού και της πολιτικής (ΦΩΤΟ)

ΟΣΕΚΑ

Εδωσαν αγώνα επίδειξης στην εκδήλωση

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ ) γι’ακόμη μία χρονιά συμμετείχε στο EcoFest 2021.

Μέλη της ομάδας επίδειξης της ΟΣΕΚΑ έδωσαν αγώνα επίδειξης στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Νερού της Καλλιθέας, και συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα.
Στον αγώνα επίδειξης έδωσαν το παρών και μας τίμησαν μεταξύ άλλων οι Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, Γιώργος Αμυράς, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Υπουργείου Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, καθώς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας για την Ενεργειακή Οικονομία, Κώστας Ανδριοσόπουλος.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι δεν έμειναν να κοιτούν τους αθλητές, αλλά δοκίμασαν και την τύχη τους στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Κάθισαν στα αμαξίδια, δοκίμασαν την τύχη τους, με τους κύριους Πατούλη και Αμυρά να τα πηγαίνουν εξαίσια. Η κα Σδούκου αγωνίστηκε σε όλον τον αγώνα επίδειξης και έδειξε εξαιρετικές ικανότητες και έτοιμη να λάβει… μέρος στο πρωτάθλημα.

Λίγο πριν το φινάλε υπήρξε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της ΟΣΕΚΑ και των αθλητών μας, βρέθηκε στο χώρο και χειροκρότησε θερμά τους παίκτες. Παράλληλα, ο θρύλος του μπάσκετ αποφάσισε να παίξει και αυτός και έδειξε ότι το… έχει και το απόλαυσε ιδιαίτερα.

Η ΟΣΕΚΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Η ΕΠΕ και η Ομοσπονδία θα συνεχίσουν τις από κοινού δράσεις, για διάδοση του παραολυμπιακού αθλητισμού.

ΟΣΕΚΑ

ΟΣΕΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *