Μπλόκο των αγροτών στην παλιά ΕO Ιωαννίνων-Κοζάνης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο

Μπλόκο στην ΕΟ Ιωαννίνων-Κοζάνης, στον κόμβο Καλπακίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου αγρότες και πτηνοτρόφοι των Ιωαννίνων.

Οι αγρότες σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση και όλος ο αγροτικός κόσμος είναι σε αναμονή για το τι θα γίνει.

«Για να συνεχίσουμε να είμαστε αγρότες πρέπει να μας βοηθήσουν», είπε χαρακτηριστικά ένας νεαρός αγρότης. Οι αγρότες βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται και είναι απόγνωση, σημείωσε.

αγρότες ΕΟ Ιωαννίνων-Κοζάνης

«Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του θα πρέπει να καταλάβουν πως οι αγρότες δεν έχουν άλλη ελπίδα, είναι η τελευταία τους πνοή . Πρέπει να μας δώσουν τα πράγματα που ζητάμε. Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει ότι τα αιτήματά μας είναι δίκαια και εφόσον το λέει αυτό θα πρέπει να τα υλοποιήσει. Να βοηθήσει τους αγρότες και ταυτόχρονα θα βοηθήσει και το κράτος γιατί αυτά τα χρήματα που θα δώσει στους αγρότες θα γυρίσουν πίσω. Αν δεν βοηθήσει ο πρωθυπουργός όλος αυτός ο κόσμος σε λίγο καιρό θα λέει “ήμουνα αγρότης”» ανέφερε ο γεωργοκτηνοτρόφος Μιλτιάδης Μπούκας.

αγρότες ΕΟ Ιωαννίνων-Κοζάνης

Ολοι οι συμμετέχοντες στο αποψινό μπλόκο στα Ιωάννινα απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Διαβάστε επίσης  Στο χειρουργείο ο 12χρονος μετά τον ξυλοδαρμό από συμμαθητή του στα Ιωάννινα