Ταξιτζής πήγε να πατήσει περαστικό επειδή θύμωσε!

Πανικός στη μέση του δρόμου

Πανικός στη μέση του δρόμου

Απίστευτες εικόνες εξελίχθηκαν στο Ρέθυμνο όταν οδηγός ταξί επεδίωξε να πατήσει περαστικό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών! Και όλα αυτά γιατί θύμωσε!

Tη βίαιη συμπεριφορά οδηγού ταξί σε εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου καταδικάζει το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, αναφέροντας τα εξής: «Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα λεκτικής αλλά και σωματικής, σε μικρότερο βαθμό, βίας που παρατηρούνται από πολίτες προς εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες του νομού μας. 

Συγκεκριμένα καταδικάζουμε το λεκτικό προπηλακισμό και την προσπάθεια πρόκλησης σωματικών βλαβών σε εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου από επαγγελματία οδηγό ταξί. Ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί επιχείρησε να χτυπήσει με το επαγγελματικό του όχημα τους εργαζόμενους, οι οποίοι εκτελούσαν τα καθήκοντά τους, την αποκομιδή απορριμμάτων, στο ύψος του Δημαρχείου.

Τα φαινόμενα αυτά βίας οδηγούν στην αναγκαιότητα άμεσης διαμόρφωσης νομοθετικών πρωτοβουλιών από πλευράς πολιτείας για τη θωράκιση των εργαζόμενων συνολικά και ειδικά στο δημόσιο. Καμία βίαιη συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ανεκτή και γι’ αυτό καλούμε όλες τις προϊστάμενες αρχές των δημόσιων υπηρεσιών να περιφρουρούν τη διασφάλιση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων».

Διαβάστε επίσης
Γερμανία: Το Νοϊρούπιν θέλει να ανοίξει τις πόρτες του σε μετανάστες από την Ελλάδα

Nα υπενθυμίσουμε ότι το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Γερακάρη στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκομιδής απορριμμάτων από υπάλληλους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ρεθύμνης Μανώλη Γωνιωτάκη,  ένας οδηγός ταξί φέρεται να αντέδρασε βίαια καθώς το απορριμματοφόρο που εκτελούσε την αποκομιδή, είχε σταθμεύσει σε σημείο του δρόμου και εμπόδιζε, όπως ισχυρίστηκε ο οδηγός, την διέλευσή του οχήματός του.

Η αντίδραση οδήγησε σε διαπληκτισμό με τον οδηγό του απορριμματοφόρου να βγαίνει από το όχημα προκειμένου να υποδείξει -σύμφωνα με τα όσα επισημαίνει ο Σύλλογος Εργαζομένων- ότι ο χώρος ήταν αρκετός για την διέλευση του ταξί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός ταξί φέρεται τότε να εξύβρισε τον οδηγό του απορριμματοφόρου και τους συνοδούς ενώ όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων αφού, μετά τα όσα έγιναν ο οδηγός ταξί μπήκε στο όχημά του και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πατήσει τον οδηγό του απορριμματοφόρου.

Πηγή: cretapost.gr