Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Αρειος Πάγος διαψεύδει ότι εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια

Τέμπη Λάρισα δυστύχημα τρένα τραγωδία

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη στα κατεστραμμένα βαγόνια των αμαξοστοιχιών στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών.

Παράλληλα, ο Αρειος Πάγος διευκρινίζει ότι έως σήμερα, έχουν ανευρεθεί στα Τέμπη αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες παρασχέθηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και τον αρμόδιο Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, ο οποίος διεξάγει την κυρία ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διαψεύδονται όσα διατυπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε από τρίτους, ότι ανευρέθησαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών και διευκρινίζεται ότι κατά τις πολυήμερες και ενδελεχείς σχετικές έρευνες, μέχρι σήμερα 19/11/2023, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση. Οι έρευνες συνεχίζονται”.

Διαβάστε επίσης  Αρειος Πάγος: Εποπτεύει τις έρευνες για τη θανάτωση αρκούδων στη Βόρειο Ελλάδα