Βίντεο ντοκουμέντα από τα Τέμπη: Τα πρώτα λεπτά μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα 

δυστύχημα στα Τέμπη

Η κόλαση αποτυπώνεται μέσα από τις εικόνες

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Στις εικόνες ντοκουμέντα του «Live News», φαίνονται οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και ψάχνουν διασωθέντες, στο απόλυτο σκοτάδι, μέτρα μακριά από τα βαγόνια, με μόνο φως από τον φακό. «Έλα λεβέντη μου! Έλα αγόρι μου!».
Σε άλλες εικόνες, φαίνεται ο πρώτος πυροσβέστης που φτάνει στο σημείο, ενώ καταφθάνουν και αστυνομικά όργανα.

-Είμαι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του ΑΤ Τεμπών τι θέλεις;
-Φίλε μου θέλω το πυροσβεστικό που είναι μπροστά της ΕΜΑΚ να φέρει όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία του εδώ.
-Έγινε. Παίρνω το 199. Στο φέρνει τώρα.
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 19χρονος που συνελήφθη στα επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη των τριών συλληφθέντων στα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη κατά την πορεία για τον ένα χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη ανέβαλε την υπόθεση γιατί νοσηλεύεται ένας από τους συλληφθέντες.

Σχετικό αίτημα είχε υποβάλλει ο συνήγορός του που ανέφερε ότι ο εντολέας του δεν αισθανόταν καλά από χθες – όταν αφέθηκε ελεύθερος μετά την πρώτη αναβολή και κατόπιν απόφασης των δικαστών – οπότε απευθύνθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου εισήχθη για περαιτέρω εξετάσεις. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι ο 19χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και τον θώρακα από αστυνομικό κατά την προσαγωγή του. Επιφυλάχθηκε δε, να υποβάλλει σχετική έγκληση.